dk uch se uch HUCH POLCH CIB(väntar på bekr)
sub terram special order

e. Bubbles Fleret Moravia
u. Sub Terram Tough Shit

Petter är en liten, nätt hane på drygt 6 kg. Han är mycket grytskarp, och har ett godkänt grytanlagsprov. Han används nu endast ovan jord, och får betraktas som stötande på klövvilt. Han kommer från gedigna tjeckiska jaktlinjer, med några droppar australiskt blod.
Han har samlat utställningschampionat på hög; svenskt, danskt, ungersk, polskt och internationellt (det sista väntar på bekräftelse)
Maila eller ring 0738172230 om du är intresserad av att använda honom till din tik.

Souvenir Fiery Lucifer

e. Badgerbeck Pablo
u. Chilli Fiery Lucifer

Sigge är en import från den välkända kennel Fiery Lucifer i Tjeckien. På mödernet går han tillbaka på mina egna, jaktstarka linjer, i kombination med superduktiga tjeckiska hundar. På fädernet engelskt. Pappan används som jakthund i Tjeckien.
Sigge är en trevlig, kul kille. Han är enormt jaktstark trots sin ungdom, och det ska bli spännande att följa honom. Han har excellent på utställning och ett godkänt grytanlagsprov.
Maila eller ring 0738172230 vid intresse.

J Sub terram it figures

e. Sub Terram Hell Breaks Loose
u. Kontura Fiery Lucifer

Scott är en väldigt duktig jakthund med bra tryck. Han har ck på utställning och godkänt grytanlagsprov.
Ägare är Daniel Dahlqvist, som bor i mitt-Skåne. Han jagar mycket flitigt med Scott.
Om du är intresserad av att para din tik med honom kan du maila eller ringa 0738-172230.

GIBCH Sub terram hat trick

e. Sub Terram Hell Breaks Loose
u. Sub Terram Bag Of Tricks

Evert är en ung, grytskarp kille med enorm jaktlust. Han är dessutom hyfsat stilig och kan stoltsera med ett utställningschampionat. Han har även ett godkänt grytanlagsprov. Vi vet ännu inte om han skallar på löpan eller vid syn, då han ska ha sin första säsong ovan jord nu.
Maila eller ring 0738-172230 vid intresse.  

DK UCH SE UCH NOrdj(g)ch SE vch
sub terram pang på rödbetan

e. Akenside Vertigo
u. Sub Terram Tjugofyra Karat

Winston har gedigna jaktlinjer bakom sig. Pappa är viltspårchampion i Sverige, har CACIT på grytprov i Slovakien, och används på vildsvin, hjort och räv.
Mamma, mormor och morbror är dubbla jaktchampions.
Winston har förutom sitt nordiska jaktchampionat 2 förstapris på räv i Slovakien.
Winston är utställningschampion i fem länder, samt viltspårchampion. Han har ett flertal meriterade avkommor inom både jakt och utställning. Jag har själv bara använt Winston till grytjakt, men många av hans avkommor är använda såväl under som ovan jord.
För närvarande är Winston avställd för avel, då han varit sjuk (ingenting som är ärftligt). Det kan hända att han blir aktuell igen i framtiden, eller så får han gå i pension pga hög ålder. Det ger sig.