Två kullar, scrolla neråt!

SEUCH NOUCH DKUCH LITCH SEVCH J DTKV-14 KLCH FINJ(G)CH C.I.B ground workers fabulous
Sub TErram Late night special

Rota är parad med Mille den 19/8.
Rota är en mycket liten och mycket trevlig tjej.
Hon gick grytanlagsprov vid ett års ålder, hon driver klövvilt med skall (släpper skallet vid syn), har hög jaktlust. Hon är frisk och kry och har ett mycket behagligt sätt och har lätt att koppla av. Rota har certifikatkvalitet på utställning.
Mille är en superstjärna. Såklart. Om honom kan du läsa mer på kennel Ground Workers sida.
Mycket är tingat i förhand i den här kullen, men vi planerar ännu en borderterrierkull under hösten. Scrolla neråt ;-)
 

SOuvenir fiery lucifer -
sub Terram bag of tricks

Bodil är parad med Sigge den 19/9. Bodil har tidigare haft tre kullar, alla har haft tidig jaktmognad. De flesta används som stötande/kortdrivande, några används även i gryt. Bodil själv driver med skall på klövvilt, i likhet med de flesta bordrar endast vid syn.
Sigge är en import från den välkända kennel Fiery Lucifer i Tjeckien. Han har visat på hög och tidig jaktlust. Han har på grund av sin ungdom ännu inte haft någon säsong i skogen, det blir först nu. Det finns inga tvivel om hans kapacitet. Han har Excellent på utställning i Danmark. Han är anmäld till grytanlagsprov i Sverige. Sigge går på mödernet tillbaka på mina egna gamla duktiga hundar i kombination med riktigt bra hundar från Tjeckien och England.
Vid intresse för en valp ur denna kombination får du gärna höra av dig, det KAN ev. finnas en möjlighet att det kan bli en valp till rätt jägare, men jag vågar inte lova. Ring 0738172230 vid intresse. Fler kullar planeras under våren.