wico ii v.d dachswiese -
sub terram milda matilda

Iris, Sub Terram Milda Matilda, ägs av Carro Åkersten, kennel Parlour´s. Enligt matte är Iris en jaktmaskin på alla sätt. På bilden står hon för fågel, det gör hon med den äran. Hon är skalldrivande på klövvilt, och har levererat vilt till skyttarna på i stort sett varje jakt. Hennes mamma och mormor är mina gamla stamtikar Ina och Signe som jag har jagat med i många år, och även deras avkommor. Jag är mycket glad att få använda henne i min avel. Hon ska paras veckan efter påsk med Wiki II v.d Dachswiese, en superfin hane. Hans provresultat m.m här:

gew.: 22.04.15; Brsch.
ZB-Nr.: 228 343; sg (11) sg (10)
Schulterhöhe 64 cm / Länge 65 cm
HN,
HD-, OCD- u. ED frei, DNA vWD-frei
VJP 69 Pkt., Hegewald 213 Arb. Pkt.
VGP II. Pr. 317 Pkt.
GZW HD 94
GZW OCD 92
Är du intresserad av en valp från den här kullen, kontakta mig på ulrika@subterram.com eller ring 0738172230.

hero vom bründlfeld -
fjellgløtts djf nova

Tekla ska paras med Hero runt påsk 2018.
Tekla är en norsk import på tyska linjer. Hennes pappa känner jag väl, då han har bott hos oss tidigare, och jag även har använt hans avkommor i avel, detta har jag varit mer än nöjd med.
Hon har gått ett VJP, är utställd med exc. Tekla är en jättetrevlig tik som står fint för allt vilt, skallar på löpan för klövvilt, duktig på att spåra. Tekla kan allt.
Dessutom är hon trevlig och lätt att ha ihop med andra hundar.
Hero är en fantastiskt fin, trevlig och duktig hane. Om honom kan du läsa mer här, både vilka prov han gått och hur hans ägare beskriver honom.
Är du intresserad av en valp från den här kullen, kontakta mig på ulrika@subterram.com eller ring 0738172230.